Äktenskapskursen

Vårda ert äktenskap – gå äktenskapkursen i Salemkyrkan! Det spelar ingen roll om ni är nygifta eller har varit gifta i flera år, äktenskap behöver vårdas livet ut. Vi träffas fem torsdagskvällar och en hel lördag.

Äktenskapskursen hjälper par att bygga ett hälsosamt äktenskap som varar hela livet.

Kursen utgår från ett material utgivet av organisationen Alpha och tar upp viktiga aspekter som man möter i ett äktenskap.

Teman:

• • Bygg en stark grund
  • • Kommunikation
  • • Konfliktlösning
  • • Förlåtelse
  • • Bra sex
  • • Familj & släkt
  • • Aktiv kärlek

Äktenskapskursen hålls i Salemkyrkans lokaler. Vi träffas fem torsdagkvällar kl. 18.30-21.00 plus en hel-lördag. Varje kväll börjar med en god middag som följs av ett kortare undervisningspass och därefter gott om tid för samtal inom respektive par. Inga samtal i grupp och ingen redvisning för andra.

Torsdagar:

• 7 feb
• 14 feb
• 28 feb
• 7 mars
• 28 mars

Lördag:
23 mars 9:00-17:00 på Åh Stiftsgård

Kostnaden för kursen är 900:-/par och inkluderar:

• • Kursliteratur
  • • 2-rätters middag (5 torsdagar)
  • • Heldag på Åh Stiftsgård med mat och fika.

Anmälan senast den 31/1 till: johan.jordeskog@salemkyrkan.nu