• Teamresa Bangladesh

Här kan du läsa mer om resan till Bangladesh 11-22 oktober.

• Gudstjänst

Välkommen till Salemkyrkan

Varje söndag kl 11 firar vi gudstjänst i Salemkyrkan. På söndag predikar Robert Johansson. Välkommen också till söndagsskolan Himlakul. Alla är välkomna!

• Bön

Tisdagar kl 18 är det bön samt torsdagar kl 6-7.  Även söndagar kl 10.15 är det bön inför gudstjänsten. Alla är välkomna!

• Äntligen måndag

Äntligen Måndag

Välkommen till Äntligen Måndag! Äntligen Måndag är för dig som går i klasserna 2-5 och som vill träffas och ha kul tillsammans. Vi träffas måndagar 18:00-19:30 i Salemkyrkan om inget annat meddelas. Programmet kommer variera, vi kommer vara både ute och inne så tänk på att anpassa kläder efter väder....

• Alpha-kurs

Höstens Alpha-kurs pågår för fullt. Torsdagar kl 19.

• Bibelläsning

Bli en läsare! Var med i Svenska Bibelsällskapets utmaning och bli en daglig bibelläsare.

• Älska din kyrka

Missade du ”Älska din kyrka”?

Här kan du lyssna på två predikningar av Magnus Davidsson från den 8 mars.

• Himlakul

Söndagsskolan

”Himlakul” är för barn 3 år till åk 6.

• Salems missionsarbete

Vad är mission?

• Barn och ungdom

I Salem älskar vi barn och ungdomar! Kolla in aktiviteter här: För barn: För ungdomar: