Konfirmation – åk 8

Konfirmation för åk. 8 startar 11 september 2019.

Funderar du på livets frågor och skall börja i årskurs 8? Då är Salems konfirmation något för dig…

Grunderna i kristen tro

Under konfirmationsåret kommer vi att gå igenom grunderna i den kristna tron. Vi kommer också att genom film, teater och diskussioner röra vid ämnen som relationer, etik och moral, liv och död. Frågor som berör våra liv och vår vardag.

London och Bastungen

Vi sparkar igång med en heldag på Bastungen utanför Vänersborg i slutet av september. Under våren kommer vi även att resa en vecka till London! Där kommer vi att besöka en del moderna församlingar, se på stan och ha det riktigt kul tillsammans.

Information

Det är en informationskväll för både föräldrar och ungdomar. Sedan träffas vi varannan onsdag ojämna veckor kl. 17:00-19:00. Konfirmationen är gratis, men resorna till London och Bastungen kommer sammanlagt att kosta 3500 kr per person. Konfirmanderna kommer även att få göra viss försäljning för att få in ytterligare pengar till resan.
Om någon vill vara med men absolut inte klarar att betala dessa pengar kommer vi försöka hitta en lösning på det. Alla som vill ska kunna vara med!

Anmälan

Anmälan skickar du till johan.jordeskog[at]salemkyrkan.nu eller som sms till 0760-000873.
Där skriver du NAMN, ADRESS, MOBILNUMMER TILL DIG, MOBILNUMMER TILL FÖRÄLDER, E-POST TILL FÖRÄLDER
Ring eller maila om du har frågor. Vi vill ha in anmälan senast den 9 september.