Scoutläger 2022

Scoutläger på Sundsviksgården 2022

Det är med stor glädje vi äntligen kommer kunna åka iväg på scoutläger med alla barn som går i klass 2-6 mellan den 18/6 -21/6! Lägret gör vi tillsammans med Saronkyrkan och klädeshilmen och vi tror på riktigt härliga dagar tillsammans! Nedan kommer praktisk info kring lägret och vart man anmäler sig:

För vem?
Alla Scouter från klass 2-6 är välkomna att hänga med till årets läger på Sundsvik. Vi bor i tält och lagar vår mat i lägerkök. Under dagarna har vi olika samlingar med undervisning från bibeln, andakter, projekt, lekar, spårning och bad.
Vi kommer garanterat få härliga dagar tillsammans J!

Var:
Sundsvikgården utanför Uddevalla. Den ägs och drivs av Evangeliska Frikyrkan (EFK) och ligger precis vid havet. Var och en tar sig dit själva men behöver ni skjuts eller vägbeskrivning så hör av er. I år kommer det barn och ledare från Klädesholmen, Saron och Vargön att vara med.
När:
Lägret startar lördag 18/6 kl 10.00 och avslutas tisdag 21/6 kl 17.00. På tisdagen har vi en gemensam avslutning kl 17.00 då alla är välkomna.

Hela lägret 600 kr
Per dygn 175 kr
Betalning till EFK-västs bankgiro 323-8938 innan lägret börjar.
Märk med scoutläger 2022, barnets namn och Kårnamn/Församlingsnamn.
På lägret finns viss försäljning av godis/glass och en insamling till barn i Thailand (Child Safe). Vi sätter en maxgräns till 100 kr men det är naturligtvis frivillig att ta med sig (i 10/20 kr mynt/sedlar så underlättar det i kiosken).
Vi hoppas att vi blir många som hänger med!
Vid frågor kontakta Andreas Grindeland (0700-873319). Se nästa sida för ”bra-att-ha-med-sig” saker J.
Lägret är mobilfritt för alla barn. Behöver man ringa hem går det bra att låna en telefon av någon av ledarna.
Glöm inte att anmäla ditt barn senast den 22 maj.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här!

Bra-att-ha-med-sig:
Sovsäck, liggunderlag, luftmadrass, kudde, extra filt
Byxor, shorts, t-shirts, underkläder, strumpor, varm tröja
Regnkläder och stövlar
Bra skor att gå i
Badkläder, badhandduk och foppatofflor eller liknande (för att bada med då det är snäckor på botten som man kan skära sig på L)
Toalettsaker (tandborste, tandkräm, schampo) och handduk Kåsa/mugg, tallrik, bestick
Ficklampa, vattenflaska, myggstift, solskydd, påse till tvätt Bibel – om du har, anteckningsbok, penna
Ev fickpengar (max 100 kr) Ledarna fixar tälten!
Välkomna!