Kyrka och HBTQ -Föredrag med Stefan Gustavsson

Måndag 25 oktober 18:00-21:00
Stefan Gustavsson är en väldigt duktig författare och förkunnare. Han har skrivit ett flertal böcker och rest runt och undervisat i kyrkor och på andra ställen i hela landet under många år. Han är också en av initiativtagarna och de drivande krafterna i både Apologia och Svenska Evangeliska Alliansen.

På måndag kommer han till Salem och vi får ta del av ett föredrag på temat HBTQ och kyrkan och får tillfälle att ställa frågor och samtala. Jag tror att detta blir en mycket viktig kväll då detta är frågor som tyvärr skapar motsättningar både i och utanför kyrkan just nu. Låt oss landa i Guds goda vilja och kärlek till alla människor och Hans väg gällande sex och sexualitet.

Så här ser kvällen ut:

18:00 Drop in med te och smörgås
18:20 Lovsång
18:40 Föredrag
19:45 Kort paus
20:00 Q&A (Frågestund)
21:00 AvslutningFör att vi skall få ett litet hum om hur mycket mackor vi skall göra skulle vi vilja att ni anmäler er här i länken. Men man är välkommen även om man inte får till anmälan!
ANMÄLAN ”BEKÄNNA FÄRG”