Konfirmation 21/22

Konfirmation för åk. 8 startar den 8 september 2021.

Funderar du på livets frågor och skall börja i årskurs 8? Då är Salems konfirmation något för dig…

Grunderna i kristen tro

Under konfirmationsåret kommer vi att gå igenom grunderna i den kristna tron. Vi kommer också att genom film, teater och diskussioner röra vid ämnen som relationer, etik och moral, liv och död. Frågor som berör våra liv och vår vardag.

Stockholm och Bastungen

Vi sparkar igång med en heldag på Bastungen utanför Vänersborg i september. Under våren kommer vi även att resa en vecka till Stockholm(om läget tillåter). Där kommer vi att besöka en del moderna församlingar, gå på stan och ha det riktigt kul tillsammans.

Information

Det är en informationskväll för både föräldrar och ungdomar den 8 september kl. 18:30. Sedan träffas vi onsdagar kl. 17:00-19:00. Konfirmationen är gratis, men resorna till Stockholm och Bastungen kommer sammanlagt att kosta ca 3.000 kr per person. Konfirmanderna kommer även att få göra viss försäljning för att få in ytterligare pengar till resan.
Om någon vill vara med men absolut inte klarar att betala dessa pengar kommer vi försöka hitta en lösning på det. Alla som vill ska kunna vara med!

Anmälan

Anmälan skickar du till johan.jordeskog@salemkyrkan.nu eller som sms till 0760-000873.
Där skriver du
NAMN
MOBILNUMMER TILL DIG
MOBILNUMMER TILL FÖRÄLDER
E-POST TILL DIG
E-POST TILL FÖRÄLDER

Ring eller maila gärna om du har frågor. Vi vill ha in anmälan senast den 29 augusti!